× Ak máte otázku na prijímač Openbox, tu založte novú tému

Openbox S3 CI HD - Skylink - RTVS Sport, JOJ Sport - Layer2 problem?

  • sajoman
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
11 jan 2022 17:29 #25909 od sajoman
Ahojte, mam OpenBox S3 CI HD, s najnovsim fw 224 (ku dnu pisania prispevku), v internej citacke je Skylink ICE karta, citacka je nastavena na Irdeto, FastScan nasiel celu ponuku Skylink, ale len dva sportove kanaly nejde zobrazit video a zvuk. Vidim ze stahuje data, no nic ine. Na transpordey 11 954 je okrem RTVS Sport HD aj "Jednotka HD, DvojkaHD, TrojkaHD", vsetky funguju, obraz, zvuk, aj ako je mozne ze prave RTVS Sport HD nie ked je na tej istej frekvencii? ...na 11 876 je okrem JOJ Sport aj "DAJTO HD, JOJ HD, Jojko, Nova International, Nova Sport 1 HD, Plus HD, Šláger Muzika" .. vsetky mi idu okrem JOJ Sport, cudne, zo Skylink podpory som dostal strohe "Skylink READY" a bol som vybaveny (odbaveny) .. natrafil som na nejaky Layer2, ale neviem ci s tym ma suvis a ako (nechcem len tak vyhodit peniaze za CAM modul), tak ak niekto s tym ma skusenost, poradte. Vdaka.
 

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

 
Viac
11 jan 2022 19:18 #25910 od jan58
Na tieto stanice dal Skylink vyššie zabezpečenie, aby sa nedali prijímať na prijímačoch s UNI čítačkou akú má aj Openbox.

Softvérovo to nemáš ako poriešiť na Openboxe, musíš len kúpiť modul, ak si ho chceš nechať.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • sajoman
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
12 jan 2022 19:37 #25926 od sajoman
Dik Jano, skoda ze Openbox uz akoby zaspal na vavrinoch a vyvojari nepridaju Layer2 do SW, nevadi, podla inych for, na RTVS karte by to malo dekodovat aj v Openboxe S3, ako koncesionar som o nu poziadal, ak dojde dam vediet ci dekodovala RTVS Sport HD, uz do extra Irdeto CAM "Skylink READY" neinvestujem dalsich 50e, Skylink prechadza (resp. prejde) na Nagravision, predavaju uz CAM 803 modul, ale je to zase problem to dat do starsich, nie az tak stareho S3 kedze uz na ten CAM 803 treba CI+ 1.3, 1.4 slot co S3 nema. Mne je len luto ze si platim Multi balik roky a sport kanal zadarmo od RTVS nemozem prijmat lebo Skylink pouziva ten Layer2 zabezpecenie (vadi mi viac veci) .. asi to je posledny rok u Skylinku.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.175 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu